Info

Who I am & what I do

Als architectuurstudent aan de kunstacademie, heb ik een passie voor concept ontwerp, duurzaamheid en social design ontwikkeld. Ik streef ernaar mijn werk betekenis te geven en anderen te helpen in het ontwikkelen van hun visie.

Ik geloof dat veel sociale problemen opgelost kunnen worden door middel van creativiteit, onderzoek en doorzettingsvermogen. Tijdens mijn studie heb ik verschillende vaardigheden op het gebied van ontwerpen en presenteren opgedaan en heb ik mijn eigen stijl en visie ontwikkeld.

Ik creëer duurzame, sociale en moderne ontwerpen door middel van gebruik van contrast, duurzame materialen en grondig onderzoek. Mijn droom is onderzoek te doen en te werken aan langdurige ontwerp-oplossingen voor duurzame architectuur, architecture, (tijdelijke) huisvesting van vluchtelingen en wederopbouw van steden en dorpen.

Ik heb zowel met startende ondernemingen als gevestigde namen gewerkt, heb ontwerp-werk gedaan voor non-profit  organisaties en heb de huisstijl verzorgd voor een duurzame rietjes bedrijf.

Contact

Neem contact met mij op

Vragen over mijn werk, een samenwerking of iets anders? Laat het me weten!

Ik ben werkzaam vanuit Utrecht, maar sta ervoor open om internationaal te werken. U kunt contact met me opnemen door te mailen naar info@marijevanderwal.nl of door onderstaande formulier in te vullen: